Fysioterapeutit

Fysioterapeutti Jorma Leinonen

Valmistuin hierojakoulutuksesta Rokualta tammikuussa 1992. Hierojana työskentelin vajaat 5 vuotta. Ajatus laajemmasta mahdollisuudesta ihmisten sairauksien hoidossa kiinnosti ja päätin koettaa jatkokoulutukseen. Ensihaku tärppäsi ja fysioterapiaopinnot Mikkelissä alkoivat loppiaisen jälkeen tammikuussa 1997. Valmistuminen laillistetuksi fysioterapeutiksi ajoittui vuoden 2000 toukokuun loppuun. Tästä lähtien päivät ovatkin täyttyneet erilaisista tuki- ja liikuntaelin ongelmista, jotka välillä ovat hyvin haasteellisia mutta myös erittäin mielenkiintoisia ja vaihtelevia.

Urheileva fysioterapeutti tuntee kehon parhaiten

Vastapainoa työlle on tuonut viimeisen 16 vuoden ajan aktiivinen jääkiekkoharrastus. Tämä on koostunut usealta eri osa-alueelta. Suurimpana ajanottajana on ollut jääkiekkotuomarina toimiminen. Lisäksi nuorten jääkiekkojunioreiden valmentaminen sekä erotuomarikouluttajan tehtävät ovat myös useamman vuoden ajalta tulleet tutuiksi. Suurimman kiitoksen ihmisen fysiologiasta kiinnostumiseen ansaitsee nuoruusvuosieni hiihtovalmentaja Väinö Kemppainen, joka kokonaisvaltaisesti ohjasi ja kertoi erilaisten harjoitusten sekä venyttelyn merkityksestä ihmisen elimistöön.

Fysioterapia Leinonen Jorma
Puh. 050 359 0061

 

Fysioterapeutti Mari Heiskanen

 

Valmistuin fysioterapeutiksi marraskuussa 2019. Mielenkiinnon kohteitani ovat etenkin tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia osa-alueen monipuolisuuden ja kiinnostavuuden vuoksi. Lisäksi lasten ja urheilijoiden parissa työskentelen mielelläni. Työkokemusta minulla on myös neurologisten asiakkaiden sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osalta. Opintojen aikana tein yhden harjoittelun Portugalissa, jossa työskentelin myös neurologisten asiakkaiden parissa.

 

Valmistumisen jälkeen olen kouluttautunut saadakseni lisää osaamista, jotta pystyn auttamaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Vuonna 2020 suoritin Faskiamanipulaatio ® Stecco Level I- koulutuksen. Lisäksi olen käynyt purentalihasfysioterapia-koulutuksen vuonna 2021. Näiden lisäksi olen osallistunut lyhyemmille luennoille liittyen esimerkiksi iskiasvaivoihin, polven kiputiloihin sekä olkapääongelmiin. Alkuvuodesta 2022 valmistun Dry needling eli kuivaneulaus- koulutuskokonaisuudesta Dry needling terapeutiksi DNT. Teen kuivaneulausta fysioterapian tai hieronnan yhteydessä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.


Urheilusta innostus fysioterapiaan


Urheilu on ollut osana elämää lapsesta saakka ja hyvinkin varhaisessa vaiheessa päälajiksi valikoitui maastohiihto, jossa kilpailin aktiivisesti koko lapsuuden ja nuoruuden. Urheilun saralla kokemusta löytyy myös yleisurheilusta ja kestävyyslajeista monipuolisesti. Nykyäänkin työlle vastapainona toimii monipuolinen liikunta. Oma urheilutausta oli suurimpana syynä kiinnostuksen syttymisessä fysioterapiaa kohtaan. Ihmiskehon toiminnasta kiinnostuminen ja halu auttaa muita ovat tuoneet minut tähän päivään, kun saan päivittäin työskennellä vaihtelevissa tilanteissa erilaisten ihmisten ja heidän tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiensa parissa.


Fysioterapeutti Mari Heiskanen

puh: 0440764303

 

Fysioterapeutti Heli Pinoniemi

Valmistuin fysioterapeutiksi kesäkuussa 2018. Fysioterapeuttina olen työskennellyt kuntoutus- ja terveyskeskuksissa. Työkokemusta minulla on niin neurologisesta kuin tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta. Asiakaskunta on pääosin koostunut työikäisistä ja ikääntyneistä fysioterapiaa tarvitsevista henkilöistä.Lisäksi olen koulutettu hieroja. Olen työskennellyt toisen palveluksessa muutaman vuoden. Hierojan työtä tehdessä sain kimmokkeen jatkaa fysioterapeutiksi. Fysioterapeutin työtehtävien ohessa olen tehnyt hierojan työtä sivutoimisena yrittäjänä. Hierottavien asiakkaiden joukossa on ollut mm. liikunnan ja urheilun harrastajia.

 

Vapaa-aika

Vapaa-aikani suurimmaksi osaksi kuluu mieluisten liikunnallisten harrastusten parissa. Repertuaariini kuuluu nykyään vaihtelevasti sauvakävely, hölkkäily, maastopyöräily, hiihtely, lumikenkäily, parisen kertaa talvessa lumilautailu, pallopelit :) Aiemmin lajeina olivat pääasiassa juoksu ja salibandy. Podcastien kuunteleminen on mitä mainiointa tekemistä myös.Voisin todeta, että olen aina ollut kiinnostunut, miten ihmiskeho toimii.Tavoitteena on kouluttautua lisää. "Vierivä kivi ei sammaloidu".

 

Fysioterapeutti Heli Pinoniemi

puh: 050 577 1026

 

 

Fysioterapia Fysiotiimi

Kirkkokatu 22
87100 KAJAANI

Ma - to klo 9-17, pe klo 9-16. Lisäksi ilta-aikoja saatavilla sopimuksen mukaan. 

Jorma Leinonen 
Puh. 050 3590061

Mari Heiskanen

Puh. 044 0764303

 

Heli Pinoniemi
Puh: 050 5771026

 

Jonna Kemppainen

Puh. 040 8226823

 

Tutustu myös Facebook-tilimme ajankohtaisiin päivityksiin!